Rövid helyzetkép innen a kelet-európai unióból:

Korrupció és bűnözés mindenütt!

Megfoghatatlan szélhámosok!

Fogyasztóvédelem totális hiánya!

Korrupciónak köszönhetően teljes a jogfosztottság!

Polgári per a vételárért!

Igen, ha így jársz mint én, akkor két dolog közül választhatsz:


1. Iszonyú veszteséggel megszabadulsz a selejt szerzeménytől, ezzel átversz valakit, egyben megkárosítod, hiszen a vevőd fog tovább kinlódni az autóval, mellette vagyonokat költeni rá.

2. Bepereled, azt aki csúnyán elbánt veled és nem tett eleget a jogszabályban előírtaknak, így az autó vételára mellett már költhetsz jogi képviselőre, perköltségre is, őrizgeted a per ideje alatt a használhatatlan autót és veszel helyette egy másikat, hogy ne gyalog keljen járnod az elkövetkezendő években, mondjuk a bírósági tárgyalásokra!

A javaslatom ezekkel szemben az lenne, hogy ESZEDBE NE JUSSON ILYEN AUTÓT VENNI!

Viszont, ha már így jártál mint és én bírtokolsz egy ilyen autót, akkor válassz az 1.-2. közül!

Ez esetben "sorstársak" vagyunk!

Így szíves figyelmedbe ajánlom, hogy én már 2002 óta pereskedem a vételárért, jelenleg sem autóm, sem pénzem nincs, csupán folyamatos kiadások, amit fizetnem kell a gyári hibás citroen c5 után, ami 2002 óta teljesen használhatatlan, viszont a keresekedő, aki eredetileg az autót eladta, már régen lehúzta a rolót, árkon-bokron túljár!
Az autót importáló cég a Citroen Hungária Kft. továbbra is importálja a márka termékeit Magyarországra, hogy aztán ezekhez a gépjárművekhez miként biztosítja a pótalkatrészt,
azt ki tudja!